Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Καυτό κουίζ: Kαι όμως στην Πάτρα τον γνωρίζουν ακόμη κάποιοι με γυναικείο όνομα. Ο γνωστός τραγουδιστής και το αμαρτωλό παρελθόν του.

Καυτό κουίζ: Kαι όμως στην Πάτρα τον γνωρίζουν  ακόμη κάποιοι  με γυναικείο όνομα. Ο γνωστός τραγουδιστής και το αμαρτωλό παρελθόν του.

Γυναικείο όνομα είναι το παρατσούκλι που άφησε πριν ακρετά χρόνια ο τραγουδιστής που σήμερα δίνει την μάχη της καθιέρωσης και στο να μείνει μέσα στα πράγματα με "ψευτοπαπαρατσικά"
θέματα, με τις σχέσεις του και με συνεντευξεις που προκαλούν. Το όνομα αυτού " Τζούλι".......
Στην Πάτρα όπου τραγούδησε αρκετά και μεγάλωσε ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης πάντα είχε όρεξη για φλερτ με τις γυναίκες αλλά κάτι γινόταν και μερικές νύχτες είχε την ανάγκη να διαβάσει το γράμμα ανάποδα. Μια, δυο , τρείς αλλά το πράγμα ξέφυγε και άρχισαν να βγαίνουν οι βρώμες προς τα έξω και αυτό τον ανάγκασε να φύγει απο την Πάτρα και να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα. Είναι ωραίο παιδί και το τελευταίο διάστημα έχει κάνει σχέσεις που απασχολούν. Αν είναι ψεύτικες ή διαφημιστικές δε μπορώ να το κρίνω αλλά τραβάει το γυναικείο φύλο ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης και μαζί με το ανδρικό που τον ακολουθεί πιστά κάνει καλή κατάσταση.... Η Τζούλι έπαιζε καλά το έργο της και τα πρωινά είχε αρσενική ταυτότητα... Η ζωή τα έχει αυτά τα πισωγυρίσματα και καλό είναι να τα γνωρίζουν μερικές κοπέλες που πέφτουν στην  φάκα τέτοιων κυρίων που μοναδικό σκοπό έχουν να κάνουν promo στον εαυτό τους και στην αυλή τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου