Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν o DJ Β. Τσιλιχρήστος και ο ιδιοκτήτης του Nammos από το ΣΔΟΕ

Συνελήφθησαν o DJ Β. Τσιλιχρήστος και ο ιδιοκτήτης του Nammos από το ΣΔΟΕ

Για εκδήλωση που δεν δηλώθηκε στην εφορία φέρονται να συνελήφθησαν ο γνωστός dj Β. Τσιλιχρήστος και ένας εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου, όπου πραγματοποιήθηκε, στη Μύκονο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός dj ήταν προγραμματισμένο να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου.
Ένα τηλεφώνημα που έλαβε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή όμως, τον πληροφόρησε, ότι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ήταν καθ' οδόν για το μαγαζί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα.
Λίγες ώρες αργότερα, τον συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Όπως διαβάζουμε στο Defencet.gr:
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά συνελήφθη ο γνωστός dj, αλλά συνελήφθη με την διαδικασία του Αυτοφώρου και ο εκ των ιδιοκτητών του restaurant NAMMO'S,  Φ.Ζαννής καθώς δεν είχε δηλώσει την εκδήλωση στην εφορία, όπως πρέπει κανονικά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η σύλληψη του Β.Τσιλιχρήστου σχετίζεται με το ίδιο θέμα.
Σκουραίνουν τα πράγματα για τους οφειλέτες του δημοσίου και ειδικά τους επώνυμους οφειλέτες σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν:
Ο πλέον γνωστός Έλληνας dj Βασίλης Τσιλιχρήστος πριν από λίγο κυριολεκτικά δραπέτευσε από το beach restaurant NAMMO'S της Μυκόνου ελάχιστα λεπτά πριν ανέβει στο deck και παίξει τις "ξεσηκωτικές" μουσικές του.
Αιτία; Μόλις είχε πληροφορηθεί ότι ερχόταν η αστυνομία και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ για να τον συλλάβει για τα χρέη του προς το δημόσιο!
Μάταια περίμεναν οι fan του "Τσίλι" τον γερόλυκο της ελληνικής μουσικής σκηνής να ανέβει στο deck και να τους απαλλάξει από τον ξενέρωτο Τούρκο dj που έπαιζε πριν από αυτόν.
Ένα τηλεφωνήμα που δέχθηκε μόλις 10′ πριν τελειώσει το session του Τούρκου και ανέβει αυτός τον ενημέρωσε ότι ολόκληρη ομάδα αστυνομικών οδεύει για την σύλληψή του και έγινε "καπνός".
Μάταια τον αναζητούσε η ιδιοκτησία του μαγαζιού που εόρταζε σε ένα ακόμα πάρτυ τα 10 χρόνια του restaurant, μέχρι που ενημερώθηκε από τους παρκαδόρους ότι είχε φύγει "γκαζωμένος" από το μαγαζί προκειμένου να μην διασταυρωθεί με τους αστυνομικούς στον κατηφορικό "φιδίσιο" δρόμο που οδηγεί στον κόλπο της Ψαρρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου