Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Κατερίνα Στικούδη-Ραφίκ Τζιμπούρ: Το στενό μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή και οι κρυφές έξοδοι στα βόρεια προάστια! Τι ισχύει;

Κατερίνα Στικούδη-Ραφίκ Τζιμπούρ: Το στενό μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή και οι κρυφές έξοδοι στα βόρεια προάστια! Τι ισχύει;

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και τον Ραφίκ Τζιμπούρ; Δημοσίευμα τούς θέλει τον τελευταίο καιρό να είναι αχώριστοι.


Η αλήθεια είναι οτι υπάρχει γνωριμία και πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Αλλά δεν έχει γίνει κάτι ή καλύτερα δεν έχει δημιουργηθεί κάτι ερωτικό. Η Κατερίνα όλοι ξέρουμε οτι ήταν σε μια σχέση το τελευταίο διάστημα και εγώ προσωπικά δε γνωρίζω αν έχει χωρίσει και παίζει κάτι με τον ποδοσφαιριστή. Απο το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή μου λένε οτι δεν παίζει κάτι και θα το δεχτώ.
Μάλιστα, σύμφωνα με το gossip tv  ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν έχει χάσει ούτε μία εμφάνιση της τραγουδίστριας σε νυχτερινά κέντρα σε Πρέβεζα και άλλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για κρυφές εξόδους τους στα βόρεια προάστια, άλλοτε για φαγητό και άλλοτε για ποτό. Επίσης, κάποιοι τους είδαν στο καζίνο της Πάρνηθας να περνούν τη βραδιά μαζί. Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους θα δείξει στο μέλλον, αν και τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής δείχνουν να τηρούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου