Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξύλο και γιαουρτώματα στον Ρέμο. Πρωταγωνίστρια η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Δες το βίντεο

dimitra-alexandraki-γιαυρτιπαρος

Πανικός- στην κυριολεξία- έγινε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Πάρο το περασμένο Σάββατο.
Ένας πραγματικός «πόλεμος» ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή. Όχι όμως, με λουλούδια αλλά με γιαούρτια!
Όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα που κατέληξε σε καυγά δίχως προηγούμενο, ανάμεσα σε δύο πολύ γνωστές παρέες επιχειρηματιών και με το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη να πρωταγωνιστεί. Το μοντέλο πέταξε γιαούρτι στον γνωστό επιχειρηματία Θανάση Καλπίνη, μέλος της παρέας που καθόταν στο διπλανό τραπέζι από εκείνη που βρισκόταν η ίδια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η βοήθεια ανθρώπων από το μαγαζί για να τους χωρίσουν.
Στη μία παρέα, που μόλις είχε φτάσει με σκάφος από τη Μύκονο, ήταν ο ιδιοκτήτης του «Ν’ammos» Φρατζέσκος Τζαννής και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγλούπας, οι οποίοι συνόδευαν αρκετές γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία διατηρεί σχέση με φίλο του Αλέξανδρου Αγλούπα.
Στην άλλη παρέα, βρισκόταν ο επιχειρηματίας Θανάσης Καλπίνης (της γνωστής φίρμας Καλπίνης- Σίμος) με τη σύζυγό του και φίλους του.
Το govastileto.gr επικοινώνησε με άνθρωπο που βρισκόταν εκεί, ο οποίος γνωρίζει τα μέλη και από τις δυο παρέες,  και περιέγραψε με ακρίβεια τι συνέβη και ποια είναι η αλήθεια: «Μία πλάκα ήταν που δυστυχώς κατέληξε σε παρεξήγηση. Ο κ. Καλπίνης βρισκόταν με την παρέα του και τη σύζυγό του στο μαγαζί που τραγουδούσε εκείνο το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος στον Αμπελά της Πάρου, ενώ σε διπλανή παρέα ήταν ο Φραντζέσκος Τζαννής με τον Αλέξανδρο Αγλούπα. Ο Αλέξης με τον Θανάση είναι οικογενειακοί φίλοι και κάνουν συχνά αστεία μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι πως ο Θανάσης πέταγε στην αρχή παγάκια στον φίλο του, Αλέξη Αγλούπα, και κάποια στιγμή αποπειράθηκε να του πετάξει ένα μικρό κομμάτι τούρτας στο πλαίσιο της πλάκας. Να τονίσω ότι αυτό το αστείο έγινε μεταξύ τους γιατί γνωρίζονται πολύ καλά και είναι πολλά χρόνια φίλοι. Για κακή τους τύχη το μικρό κομμάτι της τούρτας  βρήκε στόχο τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία στη συνέχεια παρήγγειλε ένα γιαούρτι και το πέταξε χρησιμοποιώντας με το κουτάλι στον Θανάση Καλπίνη! Όταν ο Θανάσης συνειδητοποίησε τι έγινε εκνευρίστηκε πολύ, σηκώθηκε από την καρέκλα του πήγε στο τραπέζι που ήταν η Δήμητρα και της έριξε μια μπουνιά! Το αποτέλεσμα ήταν να ματώσουν τα χείλη της Δήμητρας. Σε δευτερόλεπτα παρενέβησαν οι άντρες ασφαλείας του μαγαζιού και τους χώρισαν».
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του govastileto.gr  το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν η αιτία να χωρίσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της, φίλο του Φραντζέσου Τζαννή και του Αλέξανδρου Αγλούπα.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το govastileto.gr, με το ξύλο και τον γιαουρτοπόλεμο στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου