Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η Ελένη Χατζίδου Θα Σε Κάνει Να Τρέχεις Ξανά Στις Πίστες

Ελένη Χατζίδου σέξι (3)


Τα πλούσια προσόντα της είναι που βασικά θα το καταφέρουν [extra footage: Η Ελένη στην παραλία από τα παλιά -και μη ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ].



Είναι αυτό που πας με την κοπέλα σου στα μπουζούκια και τρως σφαλιάρα και τσιμπιές επειδή κοιτάς συνέχεια την πίστα. Αυτή είναι η φάση όταν στην πίστα βγαίνει η Ελένη Χατζίδου. Και η πικρή αλήθεια είναι όχι ότι θες να κοιτάς, αλλά ότι δεν μπορείς να μην, όταν μπροστά σου υψώνονται οι αναλογίες και τα προσόντα της Ελένης. 


Την Ελένη, που λες, την έμαθες λίγο μετά τον Παντελίδη επειδή εκείνος της έδωσε ένα κομμάτι που είχε γράψει όπως του αρμόζει. Δηλαδή με παντόφλα, πουκάμισο και webcam στο δωματιό του. "Χειρότερα" ο τίτλος του. Εκείνη το πήρε και το αποθέωσε. Το εκτόξευσε, του έδωσε και κατάλαβε. 



Το δυνατό της σημείο παρ' όλα αυτά είναι πάνω στην πίστα. Εκεί ξεδιπλώνει κάθε πιθαμή των ατέλειωτων ποδιών της και του εκπληκτικού μπούστου της. 




Όμως, όσο κι αν σου φανεί περίεργο, η Ελένη δεν σου ήταν άγνωστη. Αν, από την πρώτη στιγμή που την είδες, κάτι σου θύμιζε, είναι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είχε πάρει μέρος στο Fame Story 4. 


Και δεύτερον -και σημαντικότερο- γιατί πριν δύο χρόνια το κορμί αυτό -συγγνώμη, το κορίτσι ήθελα να πω- μας είχε απασχολήσει εντόνως. Εμάς, εδώ, σε αυτή τη στήλη. Γιατί εμείς βλέπουμε μπροστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου